10 Νοε 2011

Ο Παναγιώτης Μαλτέζος την Κυριακή 13/11/2011 στο Μαραθώνιο

 
Επιστολή

Φίλες , φίλοι, συνάδελφοι, χωριανοί ,  κ συγγενείς,  γεια σας !

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τον προηγούμενο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τώρα είμαστε ξανά στην ...εκκίνηση !!!! Για δεύτερη φορά !!!!
   Μετά από ενα χρονο, ασταμάτητης δρομικής πορείας, συμμετοχών σε αγώνες, ασφάλτου κ βουνού (που σας ενημερώνω σχετικώς κάθε φορά ), σε προπονήσεις,  ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών κλπ, είμαστε πάλι εδώ, όρθιοι, ζωντανοί κ πανέτοιμοι !!!
  Αλλά ας μην γράφω πολλά κ σας ''κλέβω'' τον πολύτιμο χρόνο σας...
  Την Κυριακή, μεθαύριο στις 13 Νοε, θα σταθουμε στην αφετηρία του Μαραθωνίου, στον Μαραθώνα, φορώντας την γνωστή σε όλους μας πια, μπλούζα, αναγράφοντας πάνω της, την επωνυμία κρασιών, του φίλου μας αμπελουργού Κωστα Κασουρα, κ φυσικά το όνομα του χωριού μας, την ξακουστή, πολυαγαπημένη μας  Κατουνα!!!
   Τερματισμός είναι στο Καλλιμάρμαρο ! Ελπίζω κ θέλω (και βάσει της 4μηνης σχετικής προπόνησης) να είμαστε εκεί μετά από 3:30 ώρες, δηλ.  κατά τις 12:30 έως 13:00 το μεσημέρι !(πέρυσι, είδατε όσοι ήσασταν εκεί, ήμουν μες στο ραντεβού που σας έδωσα-δεν σας έστησα -ελπίζω και φέτος να είναι το ίδιο !!)
Θα τρέχουμε με 5'/χιλ περίπου!!
   Αν δεν θα έχετε κάτι άλλο να κάνετε κ θέλετε  να κάνετε μια βόλτα ,θα χαρώ, παρά πολύ, να σας δω στον τερματισμό -η σε κάποιο σημείο της διαδρομής !!
 (... ίσως να μην σας δω με την πρώτη, αλλά αν εσείς με φωνάξετε δυνατά, σίγουρα θα ανταποκριθώ !!).Αλλά κι αν δεν μπορέσετε να έλθετε (αλλοίμονο, υπάρχουν κι άλλες πιο ουσιώδεις ασχολίες !!!), μην λυπάστε, μην νιώθετε άσχημα...
   Την Τρίτη, πρώτα ο Θεός , θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα και θα σας αναφέρω λίγα λόγια από τον αγώνα, ίσως να έχω κ φωτογραφίες !!!
Μαζί με εμάς, θα  τρέξουν στον Μαραθώνιο  άλλοι 8500 δρομείς , Έλληνες κ μη !!
                   
                                     Ο αριθμός συμμετοχής μας είναι 2091 !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου