28 Δεκ 2011

Αναβρασμός στην Κατούνα για τη μετάθεση διανομέα των ΕΛΤΑ στις Φυτείες

 

           Aναβρασμός επικρατεί στην Κατούνα για την απόφαση των ιθυνόντων των ΕΛΤΑ να μεταθέσουν τον έναν εκ των δύο διανομέων  του εκεί  ταχυδρομείου στο αντίστοιχο  των Φυτειών. 
    Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων στο  Ταχυδρομείο Κατούνας και της δημοτικής Αρχής Ακτίου-Βόνιτσας......


      Το Ταχυδρομείο της Κατούνας αποτελείται από τρεις υπαλλήλους (προϊστάμενος – δύο διανομείς) και εξυπηρετεί 5.000 – 6.000 κατοίκους του πρώην δήμου Μεδεώνος (Κατούνα – Τρύφου – Κομποτή – Αετός – Άγιος Νικόλαος – Κονοπίνα – Λουτρά – Λουτράκι). 
     Η καθορισμένη διακίνηση που γίνεται είναι πάνω από 2.000 λογαριασμοί ΔΕΗ, πάνω από 1.000 λογαριασμοί ΟΤΕ, 1.000 συνταξιούχοι ΟΓΑ, 450 οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ
      Επίσης εξυπηρετεί δημόσιες υπηρεσίες όπως: Αστυνομία, Ειρηνοδικείο, Υποθηκοφυλάκειο, ΚΕΠ, Γυμνάσιο, Λύκειο, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και δημοτικές υπηρεσίες του πρώην δήμου Μεδεώνος.
       Πλέον μετατίθεται ένα διανομέας στο  Ταχυδρομείο  Φυτειών, «ένα γραφείο με το μισό σχεδόν όγκο διακίνησης και συναλλαγής από το ΤΑΧ. Κατούνας» όπως υποστηρίζουν στην Κατούνα. 
     Υποστηρίζουν εξάλλου ότι  όλη η περιοχή ευθύνης των ΕΛΤΑ Κατούνας δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από έναν διανομέα γι’ αυτό πρέπει να παραμείνει ως έχει, ενώ οι Φυτείες θα έχουν δύο διανομείς. Υποστηρίζουν εξάλλου ότι υπάρχουν υπάλληλοι που μπορούν να καλύψουν το κενό των Φυτειών.
xiromeronews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου