2 Ιαν 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ... - Εικόνες σκουπιδότοποι στον π. Δήμο Μεδεώνος


«Καλημέρα κύριε Δήμαρχε»

Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για τις μέρες τις δύσκολες  που έρχονται. 
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο αναλάβατε τα καθήκοντά σας σαν Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας
Μέσα από την στήλη μας αυτή θα σας ενημερώνουμε για πολλά πράγματα και εικόνες που γίνονται στο Δήμο μας όχι κρυφά φυσικά αλλά δημοσιευμένα και με ευθύνη των όσων γράφουμε. Πάντα με καλή πρόθεση χωρίς να έχουμε διάθεση να στοχοποιήσουμε ή να κατηγορήσουμε κάποιον. Πιστεύοντας πως θα συμβάλουμε στο δύσκολο έργο του Νέου Δήμου που δυστυχώς για πολλούς σε αυτόν ανήκει και η Κατούνα.
Στις εικόνες παρακάτω βλέπουμε:
Είναι η λίμνη Αμβρακία στην πλευρά του Δήμου μας, με ζουμ και χωρίς, όπου και φαίνονται τα σκουπίδια που έχουν πετάξει στις όχθες της και δίπλα στο δρόμο.  
Επίσης την Παναγία η Αχυριάτισσα και τα σκουπίδια που υπάρχουν πεταμένα 100μ πριν φτάσουμε στο μοναστήρι, ξανά δίπλα στο δρόμο.
Παρακάτω θα δείτε και εικόνες από τα ιαματικά Λουτρά Τρύφου, όπου διακρίνεται το λάστιχο με το ΙΑΜΑΤΙΚΟ νερό των λουτρών να τρέχει και να χύνεται άσκοπα  ανεκμετάλλευτο, καθώς και το μονοπάτι που έχει κλείσει από κατολίσθηση σε κάποιο σημείο, καθιστώντας την πρόσβαση δύσκολη κι επικίνδυνη.
Ειδικά για τα λουτρά, παρατηρήσαμε πολλά, όπως τα κτίρια σε πλήρη εγκατάλειψη, με σκουπίδια, αλλά και κλεμμένες (!!!!) λάμπες στο μονοπάτι προς το ποτάμι.
Για καθένα από τα θέματα αυτά, παραθέτουμε μια φωτο που να δείχνει την ομορφιά του τοπίου και μία με την αρνητική επέμβασή σ' αυτό, για να φανεί η αντίθεση.
Τελευταία έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπους όλες τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και γι’ αυτό κύρια ευθύνη έχουμε όλοι οι δημότες.
Ας μην επεκταθούμε, όμως, σήμερα, χρονιάρες μέρες που λέμε!
θα τα λέμε και από εδώ, πλέον είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύουμε κάθε επιστολή αναγνώστη φυσικά ενυπόγραφη.
Και πάλι καλή χρονιά!

ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ Η ΛΙΜΝΗ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΟΤΑΝ Ο ΦΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ
 
Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΩΝ


ΟΤΑΝ Ο ΦΑΚΟΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ


ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟ ΙΑΜΑΤΙΚΟ  ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

 
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟ ΙΑΜΑΤΙΚΟ  ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ  

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ
Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανέμορφο το τοπίο φυσικά αλλά από ότι βλέπω όλα τα σκουπίδια είναι μπάζα. Άρα κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες τα έκαναν. Άρα πρώτος σκοπός όλων είναι το να αποκτήσουμε παιδεία οι δημότες και μετά να κατηγορούμε. Οι εικόνες κατατοπιστικότατες και συγχαρητήρια για την δουλειά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ blog ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ). ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ. ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ...ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΛΑ,ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ KATOYNANEWS.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου