23 Ιαν 2012

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ


Πολύ σοβαρές υποθέσεις αύριο στο εφετείο στο Αγρίνιο, όπου θα παρουσιαστούν για διάφορες υποθέσεις 18 κρατούμενοι. 
Από τις πιο σημαντικές, η υπόθεση της ένοπλης ληστείας σε βάρος ταχυδρομικού στην Κατούνα, τον Ιούλιο του 2010
Σε επιφυλακή θα βρίσκεται αύριο η Αστυνομία στο Αγρίνιο, αφού ξεκινά η εκδίκαση πολύ σημαντικών υποθέσεων στο εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, που απαιτούν την προσαγωγή και δίκη 18 συνολικά ατόμων που αυτή τη στιγμή κρατούνται σε διάφορες φυλακές της χώρας.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται  υποθέσεις ναρκωτικών τόσο από την Αιτωλ/νία , όσο και  από άλλους νομούς, ενώ ξεχωρίζει η δίκη στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων των τεσσάρων ατόμων που έχουν προφυλακιστεί για την ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου από την Κατούνα, την 1η Ιουλίου του 2010.
Οι δράστες της ληστείας, δυο άνδρες και μια γυναίκα , είχαν αποσπάσει από τον ταχυδρομικό, που  με την απειλή όπλου είχαν οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία, κοντά στον Αετό, ποσό 40.340 ευρώ, το οποίο προοριζόταν για συντάξεις κατοίκων της περιοχής.
Μάλιστα οι δράστες χτύπησαν τον υπάλληλο με την λαβή του όπλου στο κεφάλι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 η  28χρονη Ελληνίδα και έναν 30χρονος Αλβανός, για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Αγρινίου για την ληστεία, συνελήφθησαν στην Νίκαια, ενώ στην συνέχεια, συνελήφθησαν ακόμη δυο που κατηγορούνται ως συνεργοί.

Agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου