24 Ιαν 2012

Β’ Μέρος της εκδήλωσης των Κατουνιωτών «Στο Μαχαλά οι όμορφες και στη Κατούνα οι άσπρες…»..

 Συνέχεια: Η Συνεστίαση των Κατουνιωτών 21/01/2012


Ο Μικρός Γιώργος δίνει το μαντήλι να ξεκινήσει ο χορός
Το β’ μέρος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο «Πιπέρι» στο Μπουρνάζι ξεκίνησε με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από την απίθανη ορχήστρα του κέντρου.
Σειρά είχε το κλαρίνο.  Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο γνωστός παραδοσιακός τραγουδιστής Βασίλης Κολοβός, ο οποίος κατάγεται από τις Φυτείες και ερμήνευσε σπάνια δημοτικά επιλεγμένα τραγούδια όπως:
 «Στο Μαχαλά οι όμορφες και στη Κατούνα οι άσπρες…».{ Που είναι και ο υπότιτλος της εφημερίδας «η Κατούνα»}.
      Ήταν μια εκδήλωση στην οποία  επικράτησε πολύ κέφι και ο χορός κράτησε ως τις πρωινές ώρες με την πίστα  πάντα γεμάτη κόσμο.
Δωροθέτες της εκδήλωσης ήταν οι: Αποστόλης Καραμπάς, Χρύσανθος Μπουμπούλης(Υποδήματα), βιβλιοπωλείο το «τρίγωνο», ΞΕΛΟΤ(το λεύκωμα του Γιώργου Κουβέλη "Μαχαιρας Ξηρομερου"), Παναγιώτης Γουρνοπάνος (Τεντοδιάσταση), Ζώης Νικόλαος(Ταχυμεταφορές), κρεοπωλείο το «Ξηρόμερο» Γ.Φουντούλης, και το αρτοποιείο Θεόδωρος Μπάρδης.

Η εκδήλωση αυτή θα μείνει χαραγμένη στους Κατουνιώτες- σες και φίλους  σαν μια από τις καλύτερες που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν».  Η πρόσκληση στοίχιζε 20€ περιλάμβανε πλούσιο φαγητό ποτά αναψυκτικά(όλα πληρωμένα),  και μέρα  Σάββατο.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νεκτάριος Γερονικολός, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος της Αιτωλικής πολιτιστικής εταιρίας Παναγιώτης Κοντός,  ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και Τέχνης Μπάμπης  Τσελεπής και τα μέλη του Δ.Σ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης, Γεώργιος Κουβέλης και Χρήστος Γαζέτας, από το σύλλογο Κωνωπίνας ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Καραμπέκιος,  ο συγγραφέας και πρώην πρόεδρος Φυτειών Μπάμπης Κουβέλης, από το σύλλογο Θυρίου η Ελευθερία Σώζου, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο πρόεδρος του συλλόγου Βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς,  ο πρόεδρος του συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπίνης Νίκος Κυριαζής, κ.α.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κατουνιωτών ζητεί συγγνώμη σε όσους δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν πρόσκληση αλλά και σε όσους ήλθαν στο κέντρο και έφυγαν μιας και δεν είχαν που να καθίσουν.

Βίντεο 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου