24 Ιαν 2012

Μια ακόμη όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας (Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και Συνεστίαση)

    
Το αδιαχώρητο επικράτησε σε ακόμη μια πετυχημένη συνεστίαση  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο «Το Πιπέρι» στο Μπουρνάζι.
  Η εκδήλωση ξεκίνησε μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, με ομιλία χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Βαγγέλη Κουτιβή, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, για τη συμμετοχή τους ευχήθηκε το 2012 να είναι μια χρονιά δημιουργική, με ατομική και οικογενειακή υγεία για όλους.
       Στη συνέχεια ο πάτερ- Νεκτάριος Γερονικολός Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας που κατάγεται από την Κωνωπίνα  και φοίτησε στο γυμνάσιο Κατούνας ευλόγησε την πίτα και έκοψε ενα κομμάτι για τον Άγιο Βασίλειο και ένα για το Σύλλογο στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Παπαδημητρίου Γεώργιος, Λίτσος Ελευθέριος,Τζαβαλάς Χρήστος, Στούπας Σταμούλης,
Ζώης Νικόλαος, Μύτακας Κωνσταντίνος, Κουτιβής Ευάγγελος)έκοψαν και μοίρασαν την πίτα στον κόσμο και ο τυχερός της Βραδιάς ήταν ο Σταμάτης Δανίλης σύζυγος της Αμαλίας Σκυφτούλη.
      Την εκδήλωση χαιρέτησαν o Καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας Παναγιώτης Κοντός και ο Μπάμπης Τσελεπής πρόεδρος της Ξηρομερίτικης εταιρείας Λόγου και Τέχνης.
        Το πρώτο μέρος της  εκδήλωσης έκλεισε με χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Παπαδημητρίου Γεώργιος, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


XIROMERONEWS
Φωτο-βίντεο
Τσέλιος - Κουβελης- Γ.Κ. -Μ.Δ.κ.α.


Συνεχίζεται με το β' μέρος της εκδήλωσης.......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου