14 Φεβ 2012

Γυαλιά καρφιά τη νύχτα στο Αγρίνιο απο αγνώστους.Δύο τράπεζες, ένα ενεχυροδανειστήριο  και τα γραφεία του ΛΑΟΣ έκαναν γυαλιά καρφιά οι ομάδα των αγνώστων μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο κέντρο του Αγρινίου. Τώρα σπάνε το Ταχυδρομείο. Συνεχής ροη ειδήσεων και φωτογραφιών 
Περίπου  30 με 40 άτομα εμφανίστηκαν  από το πουθενά  με βαριοπούλες και πέτρες , αφού πρώτα έσπασαν τα γραφεία της Probank στην  συνέχεια  θρυμμάτισαν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΛΑΟΣ.
Ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων
Ακολούθησε επίθεση στο ενεχυροδανειστήριο που βρίσκεται στην γωνία της πλατειάς Δημοκρατίας με Σαλάκου καθώς και το υποκατάστημα της Εurobank
Οι άγνωστοι ανηφόρησαν προς  την πλατεία Ειρήνης,   ενώ έρευνες γίνονται από την αστυνομία.


agriniopressΤο αναποδογυρισμένο φορτηγάκι των ΕΛΤΑ

Η εικόνα μπροστά από τα ΕΛΤΑ

Το πυροσβεστικό όχημα στις αρχές της οδού Κοραή

Η εικόνα στην οδό Κοραή
Φλεγόμενος κάδος στην Πλατεία Δημάδη
Βραδιά σοβαρών επεισοδίων η αποψινή στο Αγρίνιο
Βραδιά σοβαρών επεισοδίων η αποψινή στο Αγρίνιο. Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. όταν ομάδα 40 περίπου νεαρών προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζες του κέντρου, λίγα καταστήματα και στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Κεντρική Πλατεία.
Εν συνεχεία εστία συγκέντρωσης των νεαρών ατόμων και των επεισοδίων αποτέλεσε η πλατεία Δημάδη όπου προκλήθηκαν σοβαρές φθορές στο ταχυδρομείο και σε οχήματα ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους. Ειδικότερα αναποδογύρισαν μπροστά στα ΕΛΤΑ (τα οποία και έσπασαν) ένα φορτηγάκι της υπηρεσίας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
Τότε ήταν που η Αστυνομία επενέβη  με χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης δημιουργώντας πρωτόγνωρο σκηνικό στην περιοχή. Η ρίψη των χημικών ήταν τόσο έντονη που ακόμη και  οι θαμώνες των παρακείμενων μαγαζιών δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν κανονικά, ενώ ταυτόχρονα  εγκλωβίστηκαν σε αυτά για αρκετό χρονικό διάστημα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό μεταξύ νεαρών και αστυνομικών, με τους τελευταίους να απωθούνται σταδιακά έως την περιοχή του Παπαστράτειου Μουσείου. Εκεί ήταν και η τελευταία προς το παρόν σοβαρή εστία έντασης.

Φθορές στην τράπεζα Pro Bank

Φθορές στην τράπεζα Εurobank

H εικόνα κάτω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ

agrinionews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου