20 Φεβ 2012

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΘΥΡΕΙΩΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Β'


Με εξαιρετική επιτυχία ο χορός των Θυριωτών

        Στη μουσική ταβέρνα «Πλακιώτισσα» στην Πλάκα, ο Σύλλογος  Θυριωτών(Ακτίου-Βόνιτσας) και μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον, πραγματοποίησε σήμερα μεσημέρι Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, τον ετήσιο χορό για το 2012. Ήταν πανέμορφο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό μεσημέρι, όπου η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, σε μια εποχή όπου η κρίσηεπηρεάζει όλο το κόσμο αλλά παρόλα αυτά πολλοί συγχωριανοί και φίλοι, τους τίμησαν με την παρουσία τους....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS

  
        Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Πάτερ-Βασίλειος Πόπης, πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά. 
     Μετά την κοπή της πίττας, ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Μωραίτηςευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος και αμέσως μετά το ιστορικό στέλεχος του συλλόγου Σπύρος Βενέτης ξεκίνησε την προσφώνηση των επισήμων που τους τίμησαν με την παρουσία τους.
       Με την συνοδεία της ορχήστρας του κέντρου και με τη φωνή του νέου τραγουδιστή Θανάση Αναγνωστέλου, ο κόσμος κυριολεκτικά ξεφάντωσε με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι αργά το απόγευμα.
         Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Ανδρέας Καραγκούνης π. υπουργός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης και ο ΑντιπρόεδροςΒασίλειος Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών ΑθήναςΒαγγέλης Κουτιβής, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Πατούλας Χρυσόστομος, από το σύλλογο Κωνωπίνας ο Πρόεδρος Βασίλης Σκούρτας, ο Γραμματέας Θεόδωρος Χολής και τα μέλη Αρετή Καρατσόλα, Σάκιας Καψογιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Τσέλιος Γιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Αναγνωστέλος Θανάσης, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης Μπαρμπαρούσης Γιώργος, Κουβέλης Γιώργος και Γαζέτας Χρήστος, από το συλλογο Αιτωλοακαρνανων περιστερίου «Εξοδος»Χρήστος Χούτας, κ.α.
XiromeroNews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου