7 Φεβ 2012

Με επιτυχία η συνάντηση των Συλλόγων με την Δημοτική αρχή ΝαυπακτίαςΜε μεγάλη συμμετοχή των συλλόγων της Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε χθεςΔευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:30 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών των συλλόγων της Ο.ΣΥ.Ν. με την δημοτική αρχή της Ναυπακτίας.
Παρόλη την κακοκαιρία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο Δήμαρχος κος. Γιάννης Μπουλές και η αντιδήμαρχος κα. Μαρία Ζιαμπάρα έφτασαν «μετά καιρικών εμποδίων» στην αίθουσα της Ο.ΣΥ.Ν. στο κέντρο της Αθήνας και ενημέρωσαν τους Ναυπακτιακούς συλλόγους για τα δημοτικά τεκταινόμενα. Η ενημέρωση ήταν λεπτομερής και εμπεριστατωμένη.
Ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν. κος. Γιάννης Τσιώτας στην αρχή της συζήτησης  ενημέρωσε τα μέλη – συλλόγους για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ο.ΣΥ.Ν. και τα οικονομικά της. Ανταλλάχτηκαν απόψεις από όλα σχεδόν τα μέλη της ομοσπονδίας. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων είχαν στην συνέχεια την δυνατότητα να κάνουν μια σύντομη τοποθέτηση στην πρωτολογία της δημοτικής αρχής και να απευθύνουν ερωτήσεις στον δήμαρχο και στην αντιδήμαρχο. Ο δήμαρχος στην δευτερολογία του με ειλικρινή διάθεση απάντησε σε όλες.
Αυτές οι συναντήσεις προάγουν την καλή σχέση των τοπικών φορέων και της δημοτικής αρχής. Εκτιμήθηκε δε ότι θα πρέπει να γίνονται περισσότερες παρόμοιες συναντήσεις κατά την διάρκεια του χρόνου.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στις  12 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00΄ στο Ξενοδοχείο OSCAR , Φιλαδελφείας 25 , Σταθμός Λαρίσης, στην κοπή της πίτας της ομοσπονδίας. Ευχή όλων μας είναι να παρευρεθούν όσο τον δυνατόν περισσότεροι συντοπίτες μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου