10 Φεβ 2012

«Ελαφροχέρα» κομμώτρια, αναστατώνει Αγρινιώτισσες  
Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε γυναίκες της περιοχές του Αγρινίου,  η αποκάλυψη πως η κομμώτρια που τις επισκέπτονταν κατ’ οίκον, έφευγε με «σουβενίρ» από τα σπίτια των πελατισσών της 
Η νεαρή κομμώτρια ήταν ευγενική και καλή στη δουλειά της και καμιά από τις πελάτισσες δεν φαντάζονταν πως  είχε και άλλα «ενδιαφέροντα», παράλληλα με την κόμμωση.
Η αποκάλυψη της δράσης της έγινε τυχαία πριν από μερικές μέρες, όταν πελάτισσα ανακάλυψε πως η κομμώτρια, μιλούσε σε κινητό, που είχε αποσπάσει από συρτάρι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν!
Όπως ήταν φυσιολογικό, η εξαπατημένη πελάτισσα, ζήτησε με ένταση εξηγήσεις και μετά την αποκάλυψη, η νεαρή, άρχισε να ψελλίζει διάφορες δικαιολογίες, όμως  με μερικά τηλεφωνήματα που ακολούθησαν , άρχισε να αποκαλύπτεται η δράση της.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται,  νεαρή κομμώτρια, όταν έβρισκε την ευκαιρία, αποσπούσε από τα σπίτια που επισκέπτονταν, είτε μικροποσά, είτε διάφορα αντικείμενα, όπως γυαλιά, κινητά, χρυσαφικά,  κλπ
Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού και αφού έπεσε «σύρμα» και σε άλλες πελάτισσες που ήταν γνωστές της πρώτης, ξετυλίχτηκε η δράση της νεαρής, που μπροστά στην αποκάλυψη,  άρχισε σιγά σιγά να επιστρέφει τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει. Σε μια μάλιστα περίπτωση επέστρεψε λάθος γυαλιά, που ανήκαν σε συγγενικό πρόσωπο πελάτισσας της!
Άγνωστος ο ακριβής αριθμός των γυναικών που μπορεί να «ξαλάφρωσε» η νεαρή, ενώ μερικές από τις γυναίκες που αποδεδειγμένα τους πήρε αντικείμενα και τα επέστρεψε, έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία, που  ερευνά την υπόθεση.

agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου