16 Φεβ 2012

Άγριο ξύλο στον αγώνα Όμηρος Νεοχωρίου - Ατρόμητος –Αντιρρίου.


Σοβαρά επεισόδια έγιναν μετά το τέλος του ημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Όμηρο Νεοχωρίου και τον Ατρόμητο –Αντιρρίου. Πληροφορίες κάνουν λόγο για «ντου» φιλάθλων και τραυματισμούς. Απειλούνται με βαριά ποινή οι Νιοχωρίτες
Σοβαρής έκτασης επεισόδια έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Όμηρος Νεοχωρίου - Ατρόμητος Αντιρρίου, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αιτωλ/νίας.
Με το σφύριγμα της λήξης, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου είκοσι οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν δυο ποδοσφαιριστές του Αντιρρίου και έναν παράγοντα της ομάδας.
Μάλιστα, σε έναν από τους ποδοσφαιριστές παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο δωμάτιο των διαιτητών. Δυο από τους ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.
Aυτό που προκαλεσε την έκρηξη των φιλάθλων,  είναι μάλλον το γεγονός ότι τα τελευταία πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ και ενώ μέχρι το 115' ο Όμηρος προηγούνταν με 3-2 ο Ατρόμητος με δυο γκολ πήρε την νίκη - πρόκριση με σκορ 3-4.
Το φύλλο αγώνα του διαιτητή αλλά και η έκθεση του παρατηρητή "καίνε" τους γηπεδούχους οι οποίοι απειλούνται άμεσα με βαριά ποινή.
agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου