12 Φεβ 2012

Όχι μόνο του έκλεψαν τα πρόβατα αλλά και τον χτύπησαν


Αναστάτωση προκαλεί στους κατοίκους των δημοτικών κοινοτήτων Νερομάνας, Βαριάς και Δογρής της ΔΕ Παραβόλας του δήμου Αγρινίου ενός νέου και βίαιου περιστατικού με θύμα κτηνοτρόφο της Νερομάνας
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται κλοπές στην συγκεκριμένη περιοχή,  το γεγονός όμως ότι οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν κτηνοτρόφο της Νερομάνας προκαλεί εύλογα αναστάτωση και προβληματισμό στους κατοίκους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress πριν από λίγες μέρες διαπιστώθηκε κλοπή δέκα αρνιών σε μαντρί της περιοχής. Οι κάτοικοι του χωριού, αφού ενημερώθηκαν για το συμβάν, άρχισαν να αναζητούν τους δράστες και μετά από αρκετή ώρα δεν βρήκαν κάποιον.
Όμως όπως φαίνεται οι δράστες παραφυλούσαν όλο αυτό το διάστημα στο μαντρί και μόλις ο κτηνοτρόφος έκανε την εμφάνισή του πετάχτηκαν μέσα από το σκοτάδι και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο νεαρός κτηνοτρόφος δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα  και μάλιστα έπεσε αναίσθητος, για να τον βρουν οι συγχωριανοί του λίγη ώρα μετά.
Κάτοικοι των χωριών της περιοχής, μετά και το νέο αυτό κρούσμα, δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν ακόμα και σε ένοπλες περιπολίες για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.
Τους τελευταίους μήνες τα κρούσματα κλοπών σε Νερομάνα, Δογρή, Βαριά, Μυρτιά, κλπ είναι πολύ συχνά. Πριν ένα χρόνο μάλιστα από την Νερομάνα είχε κλαπεί τρακτέρ, που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου