13 Φεβ 2012

Κωνωπίνα: Xοροεσπερίδα κόντρα στην κρίση…
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ” πραγματοποίησε κάτω από αντίξοες συνθήκες με ανέλπιστη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του στο μουσικό κέντρο “ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ”, Κύπρου 67 – Μπουρνάζι.

Οι προσκεκλημένοι πέρασαν ένα υπέροχο κυριακάτικο μεσημέρι, χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Χολής, εκ μέρους του Δ.Σ καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου, που για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων αλλά και των καλλιτεχνών του κέντρου για την εντυπωσιακή εμφάνισή του, δίνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του Συλλόγου.
Σ’ αυτή την όμορφη και ζεστή εκδήλωση απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου κ. Βασίλειο Σκούρτα, στον Ξηρομερίτη από την Κατούνα κ. Χρυσόστομο Πατούλα, Διευθυντή-εκδότη της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», 
Ο κ. Χρυσόστομος Πατούλας με έκδηλη συγκίνηση ευχαρίστησε το Δ.Σ του Συλλόγου και όλους τους Κωνωπινιώτες υπογραμμίζοντας τους δεσμούς αγάπης που έχει με το Σύλλογο και το χωριό της Κωνωπίνας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε η καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά προς ενίσχυση του Συλλόγου, τα δώρα της οποίας ήταν προσφορές συγχωριανών και φίλων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκομένους, οι οποίοι με την συμμετοχή τους. συνέβαλαν στην επιτυχία του χορού, καθώς επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, για την πολύτιμη συνεισφορά των δώρων τους, συμβάλλοντας μ΄αυτό, στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου