2 Μαρ 2012

Προσπάθεια για αναζήτηση εργασίας από το Σύλλογο "Κοσμάς ο Αιτωλός"


Συνεργασία συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων  Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» με την διεθνή μηχανή αναζήτηση εργασίας careerjet

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι, ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» έγινε συνεργάτης (partner) της διεθνής μηχανή αναζήτησης κενών θέσεων εργασίας Careerjet. 

Η Careerjet διαθέτει μια εκτενή βάση δεδομένων, κενών θέσεων εργασίας απ’ όλο τον πλανήτη και τις παρουσιάζει μέσω Ίντερνετ.

Βάσει της συνεργασίας που προέκυψε, στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας www.kosmasaitolos.gr   του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», έχει τοποθετηθεί ένα Κουτί Αναζήτησης (SearchBox) όπου, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που αναζητούν εργασία θα μπορούν να ενημερώνονται (δωρεάν) για τις προσφερόμενες κενές θέσεις εργασίας σε όποια περιοχή και χώρα του κόσμου επιθυμούν.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί την ελάχιστη προσφορά προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», που μαστίζονται αυτή την δύσκολη περίοδο, από την οικονομική κρίση και την ανεργία.
Με την κίνησή του αυτή, ο Σύλλογος ευελπιστεί να σταθεί αρωγός σε όσους αναζητούν εναγωνίως εργασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου