24 Μαρ 2012

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επενέβη; Καμία πρόθεση για αυτοκτονία από τον κάτοικο Χωριού κοντά στην Βόνιτσα .Τι αποκαλύπτει ο ίδιος!!!!

Έγραψε το Amvrakikos NEWS 24/3/2012
Στις 21 Μαρτίου δημοσιεύσαμε το περιστατικό που αφορούσε την  απειλή , από το διαδίκτυο  ότι θα αυτοκτονήσει κάτοικος της περιοχής Βόνιτσας. Όπως φαίνεται όμως καμία  πρόθεση δεν υπήρχε για πραγματική αυτοκτονία .
Ο άνθρωπος που αναφερόταν το άρθρο μας έστειλε ηλεκτρονική επιστολή και όπως θα δείτε μας εξιστορεί  και μας μιλάει το τη πραγματικά συμβαίνει.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος απορρίπτει κατηγορηματικά το σενάριο πως είχε τέτοια πρόθεση, αναφέρει ότι  έγινε κατόπιν καταγγελίας μέσω email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μιλάει για τον αγώνα του κατά της ζημιάς που υπέστησαν τα φυσικά πρόσωπα που κατείχαν ομόλογα μέσω του PSI. Αυτό που  θεωρεί είναι ότι  αυτός ο αγώνας του ,οδήγησε στην αστυνομική παρέμβαση.
Αναλυτικά η επιστολή:
     Καταρχήν ονομάζομαι Λώλος Ανδρέας, και το δημοσίευμα αφορά εμένα. Σε καμιά περίπτωση δεν ανέφερα ούτε καν για χάριν αστειότητος ότι προτίθεμαι να αυτοκτονήσω.
Υπήρξε όμως ένα βασικό μου σχόλιο την επέτειο θανάτου του Ευαγόρα Παλικαρίδη στις 14-3-12 όπου ανέφερα ότι ζηλεύω τη στάση του. Ήταν αυτό όμως αρκετό να κινητοποιήσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη συνεχεία την τοπική αστυνομία; Ασφαλώς όχι.
Ενημερώνω λοιπόν τους αναγνώστες ότι προηγήθηκε καταγγελία μέσω mail στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία εις βάρος μου. Είχε κάποιος συμφέρον να κάνει κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι πολλοί. Για ποιο λόγο; Γιατί τον τελευταίο καιρό ζούμε στιγμές κρατικής παραφροσυνης,13.000 οικογένειες. Είμαστε τα λεγόμενα φυσικά πρόσωπα που τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό δημόσιο δήμευσε τις περιουσίες μας.
Η αντίδραση μας μέσω του συλλογικού μας οργάνου όσο και εμού προσωπικά ήταν άμεση. Καταφέραμε να φέρουμε προ των ευθυνών τους τους  πολιτικούς που υφάρπαξαν την περιουσία μας.
Σε συγκεκριμένους πολιτικούς που ενώ ψήφισαν το PSI  δεν γνώριζαν κάτι για το δικό μας δράμα, αναγκάστηκα να γίνω τόσο φορτικός προκειμένου να μας ακούσουν και να πάρουν θέση ,που ορισμένοι έφταναν στο σημείο να λεν ψέματα για το που βρίσκονταν.
Δεν ήταν όμως η φορτικότητα μου που τους οδήγησε στην καταγγελία, ήταν και η συναίσθηση της απόλυτης ευθύνης που τους βαραίνει, οπότε θέλησαν να απαλλαγούν ,όπως ανοήτως, πίστεψαν από τις οχλήσεις μου.
πως μπορεί αλήθεια κάποιος που αγωνίζεται με όλα τα μέσα να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εις βάρος του, την ίδια στιγμή που έχει γίνει σύμβολο αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας από πολλούς εξαπατημένους, την ίδια στιγμή κάποιοι να κρίνουν ότι είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας;
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι ουδέποτε ούτε καν για αστείο δεν ανέφερα σε καθέναν ότι προτίθεμαι να αυτοκτονήσω.
Έχω επιδείξει την απόλυτη μαχητικότητα για την επίτευξη λύσης στο πρόβλημα που μας δημιούργησαν. Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής αγωγής κατά του ελληνικού δημοσίου στο ΣΤΕ  και πιστεύω απόλυτα ότι τα ελληνικά δικαστήρια θα μας δικαιώσουν.
Όσο γι αυτόν που ενδιαφέρθηκε για την ψυχική μου υγεία, τον ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα υγιής, και αν υπάρχει κάποιος που βρίσκεται σε αδιέξοδο ας κοιτάξει στον καθρέπτη ,όπου θα δει έναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει, τι κάνει, τι λέει και τι ψηφίζει στη Βουλή!!!"
Επίσης για το θέμα είχε γράψει το e -Boνιτσα στις 21/3/2012

Ένα απελπισμένο μήνυμα στο facebook ήταν αρκετό να αναστατώσει την Α.Δ. Ακαρνανίας για ενδεχόμενη αυτοκτονία κατοίκου των Παλιαμπέλων.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο το παρακάτω άρθρο:

‘Κινητοποίηση της Αστυνομίας, πριν λίγες μέρες στην Βόνιτσα, μετά από πληροφορίες πως κάτοικος της περιοχής, είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε πως κάτοικος χωριού 
κοντά στην Βόνιτσα, είχε αναγγείλει μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεση του να αυτοκτονήσει. Για το θέμα ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ειδοποίησε την Α/Δ Ακαρνανίας, που με την σειρά της ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή της Βόνιτσας , για την ανεύρεση του ατόμου. Πράγματι, μετά από αναζητήσεις, ο άνδρας βρέθηκε σε χωριό της Βόνιτσας και μόλις ήρθαν σε επαφή οι αστυνομικοί μαζί του, τους έκανε γνωστό πως ήταν κάτοχος ελληνικών ομολόγων, που βρίσκονταν σε απελπισία, εξαιτίας του κουρέματος του Ελληνικού χρέους, υποστηρίζοντας πως έχασε ένα μεγάλο κομμάτι των αποταμιεύσεων του. Οι αστυνομικοί του μίλησαν και το περιστατικό έληξε εκεί, αν και δόθηκε η εντύπωση, πως πρόκειται για άτομο, που πιθανώς να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που τοπική Αστυνομία κινητοποιείται για τέτοια περίπτωση.’

Η αλήθεια όμως απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Ο εν λόγω κύριος πράγματι παρουσίασε τις ανησυχίες του μέσω του facebook ίσως και λίγο υπερβολικά θα έλεγα αλλά περίπτωση αυτοκτονίας δεν υπάρχει. Αυτό διασταυρώθηκε τόσο από τα αστυνομικά όργανα τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του κυρίου τα ξημερώματα και φυσικά τον ανησύχησαν όσο και από τον φίλο από τα Παλιάμπελα. Άρα ευτυχώς θέμα επί της ουσίας δεν υπάρχει. Κάποιος κακόβουλος παρουσίασε λίγο υπερβολικά τα πράγματα και δημιούργησε είδηση παρασύροντας τόσο το έγκυρο agriniopress όσο και αλλά site και blog της περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου