2 Μαρ 2012

«Σφάζονται» μέσα από τα blogs!


Τριγμοί έχουν προκληθεί στην τοπική ΝΔ, σχετικά με τις γαλάζιες υποψηφιότητες από τη Ναυπακτία. Η κόντρα έχει ανάψει μέσα από blogs της Ναυπάκτου και του Αγρινίου με αφορμή την φημολογούμενη μη κάθοδο του Ασ. Φωτόπουλου στις εκλογές

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που διοχετεύονται περί κατατόμησης του κ. Ασημάκη Φωτόπουλου από το ψηφοδέλτιο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πολιτευτή που άρχισε να «τα σέρνει» τόσο κατά blog του Αγρινίου, αλλά και να φωτογραφίζει πρόσωπα στη ΝΔ, ως υπαίτια της διοχέτευσης τέτοιων πληροφοριών!
Ο κ. Φωτόπουλος, επέλεξε τις δηλώσεις να τις κάνει σε άλλο blog  άγνωστων διαχειριστών στη Ναύπακτο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια κόντρα που αγγίζει τα όρια του γραφικού.
Ως προς την υποψηφιότητα του ο κ. Φωτόπουλος, φέρεται να δήλωσε:
«Σχετικά με το δημοσίευμα τοπικού Blog που με εμφανίζει με βεβαιότητα εκτός ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές, σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε είχα συναλλαγή με τον συγκεκριμένο κύριο για να έχει λόγο να γράψει κάτι διαφορετικό.
Η υποψηφιότητα μου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη.
Αυτοί που δημιουργούν και αναπαράγουν τέτοια σενάρια, εξακολουθούν να επιμένουν σε ανόητες παλαιοκομματικές πρακτικές. Ψιθύρους, κοροϊδίες και τεχνάσματα, που οδήγησαν την πατρίδα μας μέχρι εδώ.
Αντιλαμβάνομαι ότι, όταν στην πολιτική γαλουχείσαι επί 60 χρόνια με σημαία το βόλεμα και την ίντριγκα, είναι αντικειμενικά αδύνατον να αντιληφθείς ότι η κοινωνία μας πλέον αλλάζει.
Το ποιος έχει συμφέρον να διακινεί τέτοιες πληροφορίες, είναι ολοφάνερο, αλλά θα μπορούσα να τον δικαιολογήσω λόγο ανικανότητας να πράξει ότι άλλο, ανεπαρκούς οξυδέρκειας και πρόωρης συνταξιοδότησης.
Σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για τον τόπο, η ίντριγκα περισσεύει. Το μόνο που με αφορά, είναι η προσπάθεια των νέων ανθρώπων να σηκώσουν το βάρος της αυριανής ημέρας. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι συμμέτοχος. Οτιδήποτε άλλο, είναι ανόητο.»

 agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου