1 Μαρ 2012

Ένας χρόνος "PalairosNews"!Αγαπητοί φίλοι, τα "ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ" σήμερα συμπλήρωσαν ένα χρόνο ζωής στην ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Οι 150.000 επισκέψεις, 500 περίπου το μήνα, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η θετική στατιστική για το ιστολόγιο ή η ψυχρότητα των αριθμών για πολλούς, δεν έχει κανένα νόημα μπροστά στην αγάπη των αναγνωστών. Ο σκοπός της δημιουργίας του PalairosNews ήταν και είναι, ηπροβολή του τόπου μας, η ανάδειξη των προβλημάτων του, ηενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα, καθώς και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος. Επίσης η δυνατότητα να ακουστεί η φωνή οποιουδήποτε επιθυμεί να παρουσιάσει τις σκέψεις του ή να καταγγείλει κάτι επώνυμα. Η γενικότερη φιλοσοφία του ιστολογίου είναι να καταπιάνεται μεθέματα που αφορούν την περιοχής μας.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοηθούν με τον τρόπο τους αυτή την προσπάθεια, όπως επίσης και στους τοπικούς ιστότοπους της περιοχής για την άντληση θεμάτων και ειδησιογραφίας.
Το ενδιαφέρον όμως πλήθους αναγνωστών όπως και τα θετικά τους σχόλια είναι η δύναμη για να διατηρηθεί και να συνεχίσει το ταξίδι του στον κυβερνοχώρο το PalairpsNews.

Με τιμή
Δάγλας Ν. Δημήτριος

To katouna News σας εύχεται πάντα επιτυχίες, σωστή και καθαρή ενημέρωση, ανάδειξη της περιοχής αλλά και την παρουσίαση των προβλημάτων της   Παλαίρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου