6 Απρ 2012

Πάνω από 100 κιλά το χασίς βρέθηκε σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Στάνου  Τεράστια είναι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή της Στάνου μετά από καταδίωξη. Συνελήφθη το άτομο που αναζητούνταν
Συνεχίζει τις έρευνες η Δίωξη Ναρκωτικών για την ανακάλυψη τυχόν συνεργών των δυο νεαρών, που συνελήφθησαν  σήμερα το απόγευμα μετά από καταδίωξη να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες χασίς με αυτοκίνητο.
Να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο μετά από καταδίωξη από περιπολικό της τροχαίας προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα και μετά σε τοιχίο. Το όχημα επιχείρησαν να το εγκαταλείψουν οδηγός και συνεπιβάτης. Αμέσως συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός , ενώ ο δεύτερος, ένας 24χρονος Έλληνας διέφυγε προσωρινά σε αγροτική περιοχή στην Στάνου, αλλά συνελήφθη λίγο μετά από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο φορτώθηκαν στην Θεσπρωτία και προορισμός τους ήταν η Αθήνα. Υπολογίζεται πως μετέφεραν πάνω από 100 κιλά χασίς. Οι έρευνες από την Δίωξη Ναρκωτικών είναι σε εξέλιξη.

agriniopress


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου