21 Απρ 2012

Στις 12 Μαΐου η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Βόνιτσα. 3 οι Βονιτσάνοι Λαμπαδηδρόμοι.


Από τις 10 έως τις 17 Μαΐου 2012 θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των ΧΧΧ Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012 στο πρόγραμμα της οποίας
περιλαμβάνεται ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και συγκεκριμένα η Βόνιτσα. Στις 12 Μαΐου όπως λέει η διαδρομή η φλόγα θα διασχίσει την όμορφη πόλη μας στέλνοντας σε όλους το μήνυμα του ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Η φλόγα θα συνεχίσει μετά το ταξίδι σε 5 ηπείρους καταλήγοντας στο Λονδίνο όπου και θα σημάνει την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης.
Είναι τιμή όμως και για τον τόπο μας που 3 συντοπίτες μας, όλοι τους σημαντικοί αθλητές, θα μεταφέρουν την φλόγα ως λαμπαδηδρόμοι. Ο λόγος για τους Πάτση Ανδρέα, Ντάρδη Βασιλική και Μπακοχρήστο Δημήτριο .

Ο Ανδρέας είναι δρομέας μεγάλων και πολύ μεγάλων αποστάσεων και ένας από τους λίγους δρομείς παγκοσμίως που τερμάτισαν το αγώνα ‘Σπάρταθλον’ 245,3 χιλιομέτρων και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία.

Η Βάσω είναι Δευτεραθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια Ελλάδος στο taekwon-do γυναικών.

Και τέλος ο Δημήτρης είναι Πανελλήνιος Πρωταθλητής στην άρση βαρών σε πάγκο και κάτοχος που Πανελληνίου ρεκόρ στα 56 κιλά ανδρών με επίδοση 119 κιλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου