18 Απρ 2012

Ο Ξηρομερίτης Αρχιτέκτονας Παναγιώτης Μαγγιώρος υποψήφιος με την «Κοινωνική Συμφωνία»        Την υποψηφιότητά του για βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το κόμμα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Μαγγιώρος.
   Γεννήθηκε στο Μοναστηράκι, Ακτίου – Βόνιτσας, Αιτωλοακαρνανίας.
   Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.
  Έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο New York Institute of Technology και στο City College NY και είναι κάτοχος Masters of Science, Pratt Institute-New York....
      Η επαγγελματική του δραστηριότητα εξελίχθηκε στις ΗΠΑ, με έδρα τη Νέα Υόρκη και εργάστηκε σε πολλά projects σε διάφορες πολιτείες και στην Αθήνα. 
    Περιλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες διαφόρων κτιρίων, οικιών καθώς και μελέτες σε συντηρήσεις μνημείων, ιστορικών κέντρων κ.ά.
     Είναι μέλος του New York Society of Architects και του Historic Preservation Society of New York.
      Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει βραβευτεί με το Design Competition Award (New York NY, San Antonio TX). Έχει επίσης λάβει βραβείο από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
       Ενεργό πολιτικό στέλεχος της ομογένειας στις ΗΠΑ, διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αμερικής.
Στην πολιτική τον οδήγησε το όραμα της ελευθερίας, της ισότητας,της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Παναγιώτης Μαγγιώρος
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
xiromeronews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου