22 Απρ 2012

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ…


Έφυγε από κοντά μας ο Βαγγέλης Κουτιβής του Νικολάου, ετών 62

      Έφυγε σήμερα από κοντά μας, για το ταξίδι χωρίς γυρισμό, ο καλός συγχωριανός μας Βαγγέλης Κουτιβής του Νικολάου και της Γεωργίας, ετών 62, κτυπημένος από την επάρατο νόσο που εδώ και εννιά μήνες τον ταλαιπωρούσε.
      Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατούνα,  ήταν παιδί ανήσυχο, εργατικό, φιλότιμο και έφυγε νέος από το χωριό για τα καράβια προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Αφού εργάστηκε για λίγο στη θάλασσα, ρίζωσε στην Ολλανδία και καταπιάστηκε με εστιατόρια. Από τους καλύτερους μάγειρους με υπομονή κατάφερε να αποκτήσει πολλά μαγαζιά.
     Ο Βαγγέλης  χαμογελαστός, ευγενικός, πραγματικός αριστοκράτης, με την ευαισθησία που τον διέκρινε και την ανθρωπιά του βοηθούσε όλους τους ξενιτεμένους άνοιγε το σπίτι του και την  καρδιά του και ήταν για όλους αδελφός.
         Επειδή όμως οι εργασίες δεν απέδιδαν πια στη ξενιτιά ήρθε στην πατρίδα και στην Αθήνα  και δίπλα του στάθηκε συμπαραστάτης η σύντροφος του Καλλιόπη.
       Δυστυχώς όμως αυτός το εξαίσιο παλικάρι, που ήταν όλο ζωή, τους τελευταίους μήνες πάλεψε με την επάρατο νόσο και νικήθηκε.
      Στη σύντροφο του Καλλιόπη και στον αδελφό του Θεόδωρο (Λώλο) εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε ο θεός ας αναπαύσει τη ψυχή του.
     Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Θα τον αποχαιρετίσουμε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας, στις 12:00, το μεσημέρι, αύριο Δευτέρα 23/04/2012

Καλό ταξίδι…. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου