6 Απρ 2012

Άγρια συμπλοκή στον Άγιο Γεώργιο


Σκηνές πρωτοφανούς βίας εκτυλίχθησαν πριν από  λίγη ώρα στην οδό  Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Γεώργιο, όταν ομάδα  ατόμων συνεπλάκη με δυο μέλη της Χρυσής αυγής
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , το επεισόδιο ξεκίνησε δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ,  όταν μια ομάδα έξι – εφτά άγνωστων νεαρών συνεπλάκη άγρια με δυο μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για απίστευτη αγριότητα, αφού χρησιμοποιήθηκαν και ρόπαλα. Η συμπλοκή συνεχίστηκε και στον δρόμο  Αγίου Γεωργίου με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές και να σπάσει τζαμαρία καταστήματος που βρίσκεται πάνω στον συγκεκριμένο δρόμο.
Ένα από τα δυο άτομα που συνεπλάκησαν με την ομάδα των νεαρών, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες,  είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής  στην Αιτωλοακαρνανία Λεωνίδας Σταθόπουλος, το αυτοκίνητο του οποίου υπέστη φθορές από χτυπήματα από ρόπαλα.
Οι έντρομοι περίοικοι  ειδοποίησαν την αστυνομία , αλλά μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί οι συμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί μηνύσεις για το επεισόδιο στην αστυνομία.

agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου