19 Απρ 2012

Ελαφρά τραυματίας αστυνομικός  
Τα επεισόδια που έγιναν στο 80ο λεπτό του αγώνα και η χρήση χημικών, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση και τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων. Ένας αστυνομικός πάντως που δέχθηκε πέτρα, τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι
Τα επεισόδια ξέσπασαν στο 80ο λεπτό, όταν αποχώρησαν από το γήπεδο οι οπαδοί του Άρη και κάποιοι θερμόαιμοι θέλησαν να τους «αποχαιρετήσουν» δεόντως.
Συγκεκριμένα, ομάδα οπαδών του Παναιτωλικού, κινήθηκε προς την θύρα που βρίσκεται πίσω από την μικρή εξέδρα και εκτόξευσε πέτρες και καπνογόνα προς τους  αστυνομικούς, κάποιοι εκ των οποίων απάντησαν με χημικά, με αποτέλεσμα να διακοπεί ι ο αγώνας και να αποχωρήσουν εκατοντάδες φίλαθλοι, που παρακολουθούσαν το ματς  μαζί με τα παιδιά τους.
Η αντίδραση αυτή των αστυνομικών δε έμεινε απαρατήρητη και πολλοί φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την χρήση των χημικών, μόλις μερικά μέτρα από τις εξέδρες του γηπέδου.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τα απωθήσουν τελικά τα άτομα που κινήθηκαν προς την θύρα 3 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός από την διμοιρία της Α/Δ Ηλείας, τραυματίστηκε από ρίψη αντικειμένου ελαφρά στο αριστερό πόδι.

agriniopress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου