19 Απρ 2012

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δ. ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και η επιτροπή εκλογικού αγώνα του κόμματος, μου έκαναν την τιμή να με εμπιστευτούν, ώστε να είμαι υποψήφια βουλευτής στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας στις επερχόμενες εκλογές.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο νομό της Ελλάδας, ο οποίος όμως έχει μείνει πίσω σε ζητήματα υποδομών, ανάπτυξης και μαστίζεται από την ανεργία, καθώς βρίσκεται σε μια από τις τελευταίες θέσεις των περιφερειακών ενοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο τόσο για την χώρα μας όσο και για τον νομό μας και είναι φανερότερο από ποτέ, ότι χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής και προσώπων.
Τα τελευταία δυο χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου βιώσαμε το πιο σκληρό πρόσωπο της πολιτικής του Πασοκ, με την ύφεση να αυξάνεται κατακόρυφα σε όλους τους δείκτες, η ανεργία να ξεπερνάει το 20%, επιχειρήσεις να κλείνουν και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να οδηγούνται στην πλήρη εξαθλίωση και οικονομική καταστροφή. Με την ανάπτυξη να βρίσκεται σε αρνητικούς ρυθμούς κατά τα τελευταία 3 χρόνια η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι αναγκαία όσο ποτέ η αλλαγή πολιτικής.
Για να γίνει λοιπόν η πολυπόθητη αλλαγή πολιτικής αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να αγωνιστώ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για το καλό της πατρίδα και του νομού μας.
Στόχος  μου είναι η συνολική προσφορά στον τόπο μας και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες  μου στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά όπου το έχουν ανάγκη στο μέτρο του δυνατού.
Είμαι ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται για πρώτη φορά με την κεντρική πολιτική σκηνή και για αυτούς λοιπόν τους λόγους που σας προανέφερα  ζητώ την στήριξή σας, και σας υπόσχομαι ότι δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας, αυτό άλλωστε αποτελεί συμβόλαιο τιμής για εμένα και όλους όσοι με γνωρίζουν προσωπικά.
                              ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δ. ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ
                        ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου