2 Απρ 2012

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Β. Αντωνόπουλου στην Πάλαιρο     Επισκέψεις σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.
      Ειδικότερα, ο κ. Αντωνόπουλος επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών ενώ στην συνέχεια, μαζί με το Δήμαρχο Ακτίου – Βονίτσης Νίκο Σολδάτο επισκέφτηκαν τους χώρους κατασκευής του Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου που σχεδόν ολοκληρώνεται.....


       Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε στο λιμάνι της Παλαίρουόπου εκεί θα χρειαστεί να γίνει εκβάθυνση και να απομακρυνθούν από τον πυθμένα του λιμανιού τα φύκια που έχουν εγκλωβιστεί εκεί και προκαλούν τουςκαλοκαιρινούς, κυρίως, μήνες έντονη και δυσάρεστη οσμή.
     Τέλος ο κ. Αντωνόπουλος μαζί με τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν τον δρόμοΠλαγιά – Πογωνιά ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ως προς την ολοκλήρωση του και συζητήθηκαν πιθανοί τρόποι για την απεμπλοκή και την ολοκλήρωση του έργου. 

xiromeronews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου