12 Απρ 2012

Η δημοτική σύμβουλος του δήμου Ακτίου Βόνιτσας και δημοσιογράφος Χριστίνα Σερεπίσου από την Πάλαιρο είναι υποψήφια με την Ν.Δ.


Η δημοσιογράφος του STAR CHANNEL Χριστίνα Σερεπίσου από την Πάλαιρο θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που ενώ  ασχολείται  με τα κοινά, καθώς έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό  του δημάρχου κ. Νικόλαου Σολδάτου πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στο δήμο Παλαίρου  κατεβαίνει για πρώτη φορά στις  επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Η κύρια Σερεπίσου  εμφανίζει μια εξαιρετική δυναμική, καθώς επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  σε όλο το νομό τάσσονται στο πλευρό της. Επίσης συγκεντρώνει στήριξη από συναδέλφους τόσο σε επίπεδο νομού όσο και σε πανελλαδικό.
H Χριστίνα Σερεπίσου μεγάλωσε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Όταν ολοκλήρωσε το Λύκειο αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία. Η αρχή έγινε στο MEGA CHANNEL όπου και εργάστηκε στο αστυνομικό και ελεύθερο ρεπορτάζ.
Επόμενη τηλεοπτική της στέγη το STAR CHANNEL όπου και εκεί συνέχισε την ενασχόλησή της τόσο με το αστυνομικό όσο και με το ελεύθερο ρεπορτάζ μέχρι και σήμερα. Επίσης εργάζεται ως συντάκτρια στο site STAR.GR.
Είναι μόνιμο μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από το 2009.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου