12 Απρ 2012

Η ΒΑΣΩ ΜΙΛΛΟΥΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ T-SHIRT!
Την κοινωνική της ευαισθησία δείχνουν για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι της ελληνικής γυμναστικής και ειδικότερα ηΒάσω Μιλλούση, η οποία στηρίζει με το δικό της τρόπο τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης «Freddy», η 28χρονη πρωταθλήτρια της ενόργανης έχει λανσάρει ένα συλλεκτικό t-shirt με το όνομά της, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν εξολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ο τελικός σκοπός της προσπάθειας αυτής, είναι διπλός: Αφενός να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού» και αφετέρου να προωθηθεί το μήνυμα του Ολυμπιακού ιδεώδους και η συμβολή της γυμναστικής στις μικρές ηλικίες.
Κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, αυτό το Σαββατοκύριακο (7-8 Απριλίου), η συλλεκτική μπλούζα με το όνομα της Βάσως Μιλλούση θα διατίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Δυτικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, στις Αχαρνές, όπου φιλοξενείται η διοργάνωση.
Παράλληλα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό t-shirt της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και να βοηθήσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τους παρακάτω τρόπους:
1. Από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Βάσως Μιλλούση στο Facebook:
https://www.facebook.com/VasilikiMillousi
2. Από το ηλεκτρονικό κατάστημα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
http://www.hamogelo-eshop.gr
3. Από το κατάστημα ομορφιάς Beauty Queen (Πινδάρου 26, Κολωνάκι)
4. Από τα καταστήματα αθλητικών ειδών με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία «Freddy»
5. Τηλεφωνικά, καλώντας στο 6955 199961

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου