12 Μαΐ 2012

Δηλώνω μάχιμη!


Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ακριβής Κούκη, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, αφήνοντας και υπονοούμενα για «τζάμπα μάγκες»
«Το προχθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη βαθιά απογοήτευση και οργή του Ελληνικού Λαού, αποτελεί αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, τις παθογένειες του οποίου η χώρα κλήθηκε να πληρώσει. Στην αυγή μια νέας εποχής, η Νέα Μεταπολίτευση έχει αρχίσει και όλα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έδωσε έναν αγώνα δύσκολο για να πείσει μια κοινωνία οργισμένη από την οικονομική κρίση ότι έχει σχέδιο και όραμα για το αύριο. Τελικά επικράτησε η συναισθηματική ψήφος. 
Τούτη την ώρα θα πρέπει να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μη μπει σε δοκιμασία η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Επέλεξα να δηλώσω παρούσα, πιστεύοντας πως οι εκ του ασφαλούς κρίσεις από απόσταση χωρίς "εμπλοκή και προσωπικό ρίσκο" είναι για τους τζάμπα μάγκες
και πως οι ανατροπές στα κόμματα και την κοινωνία γίνονται ασφαλέστερα εκ των έσω, με την πρόκριση καθαρών φωνών και ανθρώπων με γνώση και δείγματα ζωής,  χωρίς σκιές και «βάρη», που αποφασίζουν να δράσουν πολιτικά και μαχητικά.
Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου, που παρά τη σύντομη προεκλογική περίοδο και την αδυναμία επικοινωνίας μου με όλους τους λόγω χρόνου, έδειξαν εμπιστοσύνη και αγάπη στην υποψηφιότητά μου και συμπαρατάχθηκαν σε κοινά οράματα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.
Δηλώνω μάχιμη!
Με επιμονή και συνέπεια
Κούκη Ακριβή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου