9 Μαΐ 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ


Αντιλαμβανόμενος πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών που περνάει η χώρα δήλωσα παρών και έδωσα μαζί σας μια μάχη, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αναλαμβάνοντας μεγάλο προσωπικό κόστος. Παρά τις αντιξοότητες όμως καταφέραμε μαζί μέσα σε οκτώ μόλις μέρες να αφήσουμε το στίγμα μας συμβάλλοντας και εμείς με τον τρόπο μας στην απομάκρυνση των ανθρώπων, που μας οδήγησαν στην καταστροφή. 

Αυτή η προσπάθεια γεμάτη από έντονα συναισθήματα και δυνατές στιγμές, δεν είναι μια προσπάθεια που τελειώνει εδώ, αλλά είναι μια προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε! Ανταποκρινόμενος στην προσδοκία των ανθρώπων που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τους οποίους ευχαριστώ θερμά, δεσμεύομαι ότι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Έναν αγώνα που δεν θα έχει στόχο απλά την άσκηση κριτικής αλλά την κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. 
Σας ευχαριστώ όλους και επιτρέψτε μου κλείνοντας να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου, που παρά τις δυσκολίες στάθηκε δίπλα μου.

Συνεχίζουμε μαζί
Μιχαλάτος Παναγιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου