14 Μαρ 2020

Κορονοϊός: 10 συλλήψεις στην περιοχή του Αγρινίου για καταστήματα που λειτούργησαν

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές στην πόλη του Αγρινίου και σε χωριά της περιοχής για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Μάλιστα προχώρησαν σε 10 συλλήψεις , έξι γυναικών και τεσσάρων ανδρών, υπευθύνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση της απόφασης για προσωρινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της Αμέσου Δράσεως.
Η δικογραφία σε βάρος τους σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου για «παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών» και εν συνεχεία οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελέυθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα.
«Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνάνθρωπους τους», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
«Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν ωστόσο ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν».
«Όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν θα αντιμετωπισθούν ανάλογα», υπογραμμίζει ο υπουργός.
https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου