ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μικρά του Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού Κατούνας τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιππικού Ομίλου Κατούνας αντί άλλης εκδήλωσης για τις δύσκολες οι μέρες που περνάμε προτίμησε να προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού Κατούνας κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής τους και να εισπράξει ένα όμορφο χαμόγελο από αυτά.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιππικού Oμίλου
εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

                                      
              Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν Γραμματέας

    Κουδούνας Ευάγγελος                                                Ζωγάκης Πέτρος

Η Κατούνα φιλοξένησε τους Δημάρχους και τις αποστολές των αδελφοποιημένων πόλεων Etoile sur Rhône (Γαλλία), Viggiano (Ιταλία)
 
Στις ξένες αντιπροσωπείες προσφέρθηκε ανοικτό δείπνο με τη φροντίδα του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας και των κατοίκων στη Κατούνα το βράδυ της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Στην Κατούνα ήρθαν το απόγευμα οι αντιπροσωπίες στο κτήριο του πρώην Δήμου Μεδεώνος όπου τους υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και παρουσιάσθηκε έκθεση για την επέτειο του ΟΧΙ απο τον λαογράφο Νίκο Ράππο απο την Κωνωπίνα. Στην συνέχεια γνώρισαν την Κατούνα επισκέφτηκαν τον Άγιο Αθανάσιο αλλα και πολλά στέκια της και ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα του Γαβριήλ Νάκου. Εκεί τους προσφέρθηκαν τοπικά παραδοσιακά, φαγητά αντάλαξαν απόψεις και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας έδωσε σε όλους αναμνηστικά της Κατούνας.Ο χορός των Κωνωπινιωτών
Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, στην προσπάθειά του για συχνότερη συνεύρεση Μελών και Φίλων του, θα πραγματοποίησε  στις 4-11-2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00, συνεστίαση στη γνωστή σε μας Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο “ΑΓΓΕΛΟΣ” στην Αθήνα.
φίλοι και μέλη του Συλλόγου απο την Αθήνα εδωσαν το παρών στην εκδήλωση σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον.φωτο: Γ.Κ.